Noortukse 70's 80's party

Op 11 februari 2017 is het zover: onze eigen Noortukse 70's 80's party! Na Noordwijk - Hoek gaan we van 18.00 uur tot 0.00 uur terug naar vroeger en bouwen we onze kantine om tot discopaleis!

Van Noortukkers, voor Noortukkers

Om de organisatie groots aan te pakken hebben we contact gezocht met diverse geledingen binnen de club. Zo doet Emiel mee namens de selectie, Kim vanuit de Businessclub vv Noordwijk, Karel en Bas vanuit de kantine, Mariëlle vanuit vv Noordwijk, Bart vanuit de supporters en Ruud, Rob en Jos vanuit Supportersclub vv Noordwijk. Met z'n allen staan we sterk en gaan we een mooi feest voor jullie bouwen!

Artiesten

Los Zand
Los Zand is een 5 mans formatie bestaande uit zang, gitaar, toetsen, bas en drums. Van Nederpop tot rock en van Hollandse meezingers tot -in ons geval- disco en soul. Los Zand staat garant voor een avond feest waarbij behalve gedanst ook (keihard) meegezongen wordt.

Susanne de Rooij
Zangeres Susanne de Rooij is een spontane en gezellige zangeres. Achter haar onbevangenheid gaat een grote schat aan ervaring schuil. Ze heeft ruime ervaring in de professionele muziek- en musicalwereld. Eerder nam Susanne de Rooij deel aan verschillende musicalspektakels van o.a. Joop van den Ende, waar ze als backing vocalist optrad bij grote artiesten zoals: Marco Borsato, Karin Bloemen, Lee Towers en Frans Bauer. Verder was zij backing vocalist van Paul de Leeuw bij Pauw en Witteman. Ze zingt allerlei soorten muziek: van Disco Classics tot ballad en van Hollandse meezingers tot herkenbare radiohits. Susanne de Rooij maakt ieder feest tot een groot succes en misschien heb je haar gezien tijdens het Noordwijkse Nieuwjaarsgala.

Hans van der Meer
Tja, Hans hoeven we niet te introduceren. Hij zet wel vaker onze kantine op zijn kop, dus mag hij vanavond niet ontbreken. Hans kennen jullie verder natuurlijk van 'Het feest van Noortuk' en de Noordwijkse feestweek.

DJ Flitz
Toen DJ Flitz eiste dat hij vinyl-plaatjes kon draaien in onze kantine, wisten we dat het goed zat. Alleen moesten we dat nog wel even regelen in onze DJ-booth. Zo gezegd, zo gedaan. Lekker back to back met DJ Flitz.

Kleed je aan

De dresscode van het feest is logischerwijs 70's/80's; dus veel glitter, pruiken, disco, rockstars of juist lekker neon met zo'n kek gekleurd sportpak. Je komt er vast wel uit. En heb je echt geen mogelijkheid tot verkleden? Zeg dan maar dat je geboren bent in de 70's of 80's en dan doen wij wel of we dat geloven ;)

Kaartverkoop

Kaarten kosten € 10 en gebruik van de garderobe is gratis. De kaarten zijn vanaf heden verkrijgbaar in de kantine, De Smaakmaker in de Hoofdstraat en De Lange Sport in de Molenstraat.

Bedankt

We zijn dank verschuldigd aan Nightforce voor de hulp met het licht en geluid, B&J events voor het aankleden van de kantine en Horesca Horecavo voor de support met betrekking tot de catering! Ook zijn wij de Noordwijkse horeca- en detailhandel erkentelijk voor het ophangen van onze promotie-posters.

Binnenkort

14-10 13.00u Busreis Argon
14-10 14.30u Argon - Noordwijk
20-10 20.00u Bingo
21-10 14.30u Noordwijk - Rijsoord
28-10 14.30u Noordwijk - Achilles Veen

Volledige agenda

@scvvnoordwijk