vv Noordwijk laat weten dat Denzel James zijn contract heeft verlengd. De aanvaller krabbelde bij voor nog een seizoen. Jim van der Krogt zal daarentegen de Duinwetering gaan verlaten.

De inmiddels 23-jarige vleugelflitser James gaat daarmee zijn vijfde seizoen Noordwijk in. Best lang, gezien zijn nu al rijke voetbalverleden. Via jeugdclub DoCoS verdiende Denzel een stage bij Ajax, waar hij vervolgens een aantal jaar de jeugdopleiding doorliep. Wegens aanhoudend blessureleed werd dit hem uiteindelijk niet, waarna de aanvaller bij UVS neerstreek. Daar pikte Noordwijk hem in 2014 op. Een klein uitstapje naar het pittoreske Werkendam van Kozakken Boys bleek in 2016 qua reistijd wat te ambitieus, waardoor seizoen vijf nu een feit is.

Dubbele winst voor ons, want niet alleen is James vaste waarde en legde hij er dit seizoen alweer vijf in het netje, dat betekent ook dat supportersclub-lid en moeder Margie weer een seizoen lang met onze supportersbus mee rijdt. Top!

Ook werd bekend dat Jim van der Krogt en Noordwijk hebben besloten na dit seizoen afscheid van elkaar te nemen. De middenvelder ambieert wekelijks spelen en dat lijkt er bij Noordwijk niet in te zitten. Al vergeten wij nooit die indraaiende corner begin dit seizoen. Jim kwam destijds over van Voorschoten en speelde in de jeugd van Quick Boys. We hopen op een mooie club voor jou!