De spelerscontracten blijven ons deze week bezig houden. Ditmaal groen licht vanuit Brayen Bröcker, die zijn krabbel zette onder nog een jaar Noordwijk. Daarmee gaat de verdediger seizoen zes in.

Brocker kwam in 2013 over van het inmiddels ter ziele gegane Haaglandia. Daarvoor speelde de 30-jarige verdediger drie jaar voor ADO Den Haag.

Bröcker was dit jaar al goed voor drie goals. Één doelpunt meer dan zijn gele kaarten. ,,Kwestie van ervaring; weten wanneer je iets kan doen. Als de scheidsrechter mijn naam kent, weet ik dat ik moet oppassen. Het is puur fanatisme. Ik ga soms over de grens, maar zal nooit iemand het ziekenhuis in schoppen. Ik geef vaak snel een signaal af aan de aanvaller. Zo makkelijk wordt het vandaag niet voor je. Ik heb dat meegekregen uit Den Haag en probeer ik door te geven aan de jongere spelers hier.

Wij zijn erg blij met deze contractverlenging in het hart van de verdediging. We gaan er voor!