Zaterdag wordt het spannend en organiseren we een pre-borrel én eventuele Derde helft bij onze vrienden van Café Rosser!

Vanaf 12.00 uur verzamelen we in Café Rosser en doen we alvast een drankje ‘op de goede afloop’. Rond 13.30 uur vertrekken we dan per fiets door de duinen naar Katwijk. Al ben je per auto (en Bob!) natuurlijk ook van harte welkom! De wedstrijd begint om 15.00 uur.

Bij een gelijkspel of winstpartij wordt het pas echt gezellig, want dan keren we terug naar de Rosser en maken we er (samen met de selectie) een geweldige Derde helft van. En bij winst heeft de Rosser ons een extra mooi aanbod gedaan!

Bij Café Rosser kun je altijd terecht: Van ontbijt tot de wisselende daghap, of gewoon even tussendoor voor de borrel. Café Rosser is hét café voor Noortukkers en bovendien sponsor van onze trots. Het was dus ook vrij logisch dat we onze Derde helft hier zouden organiseren en ook de Rosser was direct enthousiast! We gaan er een mooi feest van maken! Reden te meer om dat punt, of punten te pakken in Katwijk!

Zorg dat je erbij bent! Be there!!