Noordwijk laat weten dat het lopende contract van Nick van Staveren met een jaar wordt verlengd. Daarmee gaat de 22-jarige Zwaanshoeker zijn tweede seizoen Noordwijk in.

Van Staveren kwam deze zomer over van Hillegom, maar veroverde pas afgelopen december zijn eerste basisplaats. De nummer zeven liet in een eerder interview weten te moeten wennen aan het niveau, maar ook zijn status in het elftal. Desondanks heeft de aanvaller er alle vertrouwen in. ,,Elke minuut is er één. Dit jaar staat volledig in het teken van leren en volgend seizoen moet ik er staan. Of ik nou links – of rechtsbuiten, spits of op ‘tien’ sta, het maakt me geen moer uit. Als ik maar kan voetballen.”

Laten we niet vergeten dat Van Staveren het minste aantal minuten nodig heeft gehad voor de tot nu toe drie geproduceerde treffers. Wij hebben alle vertrouwen in de aanvaller en wensen hem heel erg veel succes toe!

Met het verlengen van Van Staveren bouwt Noordwijk verder aan het elftal voor het komende seizoen. Eerder verlengden Wendt, Overvliet en Van der Neut al het lopende contract.