Cor Steenvoorden heeft ons Kampioenschap van Noordwijk klaverjassen gewonnen. Met 7700 punten bleef hij de concurrentie voor en kon hij de wisselbeker in ontvangst nemen.

Hoewel we het hele jaar door kaartavonden organiseren (op de eerste vrijdag van de maand) staat het Kampioenschap op zichzelf. Gewoon een avondje samenkomen en kaarten om de prijzen. In een periode waar sowieso in Noordwijk al flink gekaart wordt mochten we toch rekenen op 15 tafels. Dat betekende ongeveer 60 kaarters die speelden om het kampioenschap. Een aantal waar we trots op mogen zijn!

Uiteindelijk ging Cor Steenvoorden er met de hoogste eer vandoor. Hij kon na 7700 punten de wisselbeker mee naar huis nemen, die een jaar in het bezit van geweest van de vorige titelhouder Niels van Duijvenbode. Cor mag zich een jaar lang de Kampioen van Noordwijk klaverjassen noemen. Ron Hoek pakte de poedelprijs.

Op 5 januari gaat onze reguliere kaartcompetitie weer van start. Kom gerust langs in de kantine. We starten om 19.30 uur.