Afgelopen zaterdag organiseerde Supportersclub vv Noordwijk weer een aflevering van Super Saturday in de kantine van vv Noordwijk. Dit keer met een mooi bezoek van Nederpop- en Coverband MeernieT!

De stemming na de wedstrijd tegen Rijnsburg was natuurlijk al prima door het niet meer verwachte gelijkspel, maar jullie enthousiasme en de komst van MeernieT maakte mij erg trots!

We hebben de band begin december al bekeken in De Wels en waren eigenlijk direct enthousiast. We wisten zeker dat zij het met hun repertoire ook goed zouden doen in onze kantine en hebben daarom direct contact gelegd. De belofte van MeernieT, namelijk één groot feest, blijkt achteraf ook écht ingelost. Het is lang geleden dat we op een ‘normale’ wedstrijddag bij vv Noordwijk nog open waren rond de klok van 21.30+ uur. Het was top om jullie te ontvangen!

En over voornoemd tijdstip gesproken: Juist daarom zijn wij veel dank verschuldigd aan het barpersoneel. Clubgenoten die op deze manier en bovendien belangeloos hebben bijgedragen aan jouw en mijn gezellige avond! Het is misschien een open deur, maar samen zijn we de club. En als het nodig is trap ik die deur nog tien keer in! Heel veel dank!

Namens Supportersclub vv Noordwijk

Rob van Egmond
Secretaris, website & social
Supportersclub vv Noordwijk

For privacy reasons Facebook needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy- en cookieverklaring.
Ik Accepteer