Noordwijk oefende dinsdagavond tegen Rijnsburgse Boys. Op de Duinwetering werd het 1-1 en bovendien maakte Denzel James zijn rentree.

Noordwijk -zonder topscorer Westdijk- leek wat zenuwachtig te starten en betaalde daar binnen tien minuten al de rekening voor. Jeffrey Jongeneelen mocht van een meter of 25 aanleggen en zag zijn schot in de hoek ploffen. Keeper Wijsman leek daarbij niet vrijuit te gaan, maar herstelde zich gaandeweg het treffen met een aantal katachtige reflexen. Nadat Noordwijk in de eerste helft wat grip kreeg, kon het duel alle kanten op gezien de aardige kansen aan beide zijden.

De tweede helft wisselde Noordwijk acht spelers en mochten alleen Wijsman en Borsboom het duel vervolgen. Het piepjonge elftal had het lastig, maar wist wel de gelijkmaker te produceren. Maik van Zanten kegelde maar eens voor de goal en zag Coen van der Mey het balletje binnen tikken. In het vervolg was het hens aan dek in een duel dat naar bedenkelijk niveau zakte, maar uiteindelijk geen winnaar kende.