Duurt lang hè, die winterstop! Gelukkig mogen we dit weekend weer aan de slag. We gaan bingoën, het café gaat weer open, de bus gaat weer rijden én we gaan op voor de drie punten in Ridderkerk. Einde winterstop; mooi moment!

Vrijdagavond is het de derde vrijdag van de maand en dat betekent bingo in de kantine. We starten rond de klok van 20.00 uur.  Bovendien is het café geopend van half 8 tot middernacht. Van harte welkom!

Zaterdag spelen we de uitwedstrijd tegen Rijsoord. Met deze ploeg maakten we dit najaar al kennis en hoewel vooraf de verdediging werd gevreesd, had Noordwijk er na een halfuur al drie in liggen. Het duel eindigde dan ook in 4-2.

Rijsoord staat momenteel achtste en rond die positie hadden we het team ook wel verwacht. Misschien iets lager. Maar vergis je niet; Met de jonge middenvelder Sybren Hoekstra, overgekomen van onze oefenpartner FC Dordrecht (3-4) heeft de ploeg een veelscorende middenvelder in de gelederen. In de tandem met aanvaller en voormalig Noordwijk-doelwit Mike van Gool hebben ze er samen toch al negen in liggen. Nee, deze pot is nog niet gespeeld.

Noordwijk oefende afgelopen zaterdag tegen Feyenoord (3-0). Groot pluspunt is dat Ruperto Dorothea zijn minuutjes meepakte en bovendien heel bleef. Ons advies is om die jongen nu eens écht speelklaar te maken. Dan maar wat langer op de bank en wat minder creativiteit in het elftal, want na zijn hamstringblessure viel hij in twee gespeelde wedstrijden twee keer weer lang geblesseerd uit.

Grootste concurrent is op dit moment Ter Leede, die al zes keer op rij niet meer verloor. “Maar ook een winnend team komt wel weer in een dipje”, wist het Sassumse orakel De Kruijs ons eerder dit seizoen al te vertellen. Bedankt Marc. Daar houden we ons aan vast. De supportersbus vertrekt om 12.45 uur. Tot in de bus, of waar dan ook dit weekend!