Bijna weekend! Vrijdagavond is het de derde vrijdag van de maand en dus gaan de bingoballen weer vallen! Zaterdag rijdt de supportersbus naar Nootdorp, waar we in de race naar de titel de uitwedstrijd spelen tegen de gelijknamige SV.

Bingo, eerlijk is eerlijk: Je moet er van houden. Feit is wel dat ons avondje aan populariteit blijft winnen. Mag ook wel met de mooie vleesprijzen of diverse bonnen die er te winnen zijn. En bingo met een biertje aan de bar is bovendien goed te doen. We beginnen om 20.00 uur. Ook het café is geopend tot middernacht. Kom gezellig langs voor een drankje, voor te beschouwen op zaterdag, of voor de -eigenlijk toch wel- vermakelijke Jupiler League wedstrijden.

Zaterdag dan natuurlijk de belangrijke uitwedstrijd tegen Nootdorp. We horen hier en daar wat sceptische geluiden over vorst en sneeuw, maar koning Winter zal in maart toch geen roet meer in het eten gooien? In ieder geval treffen we Nootdorp in een dipje. De afgelopen vier wedstrijden werden allen verloren en de laatste winstpot dateert aldus weer van 27 januari 2018, toen er met 1-0 werd gewonnen van Argon. Toch jammer, want de promovendus stond er richting winterstop niet eens zo slecht voor, maar moet nu oppassen voor een p/d-plaats of erger.

Nootdorp doet het in eigen huis niet slecht. Vijf van de zeven overwinningen werden behaald op het natuurgras van sportpark ‘s-Gravenhout. Noordwijk verloor buiten Argon alle wedstrijden op natuurgras.

Bij Nootdorp letten we natuurlijk vooral op Marcley Manuela. Hij speelt komend jaar op de Duinwetering, maar zal dan wel met andere machten te maken krijgen. De aanvaller maakte er dit seizoen zeven. Niet echt verkeerd, maar na de vier treffers in de eerste twee wedstrijden hadden we wel meer verwacht.

Op de Duinwetering werd het begin dit seizoen 6-0. Op dat moment een terechte weerspiegeling van de verhoudingen. Rob Overvliet zette ons al vroeg op voorsprong, en daarna was er geen houden meer aan.

De supportersbus rijdt naar sportpark ‘s-Gravenhout in Nootdorp en vertrekt om 13.15 uur. Kun je er écht niet bij zijn? Dan doen wij live verslag via Twitter. Volg ons!

We zien je dit weekend!