Bijna weekend! Vrijdagavond organiseren we een bingo in de kantine, terwijl we zaterdag het goed presterende Rijnvogels ontvangen.

Op vrijdag is het de derde vrijdag van de maand en dat betekent bingo-time! De ballen rollen vanaf 20.00 uur en het café is geopend tot middernacht.

Zaterdag spelen we een regelrechte topper op de Duinwetering. We ontvangen dan Rijnvogels en wel op een slecht moment, want de ploeg heeft onder trainer Simons de weg omhoog gevonden. Wat heet: Rijnvogels heeft de beste papieren wat betreft de tweede periodetitel en kan de titel bij winst of een gelijkspel (en puntverlies Ter Leede) pakken. Dat zal voor de Vogels dit seizoen het hoogst haalbare zijn en dus aan motivatie ongetwijfeld geen gebrek. Nu nog op de juiste manier toepassen, want met de 39 gele en drie rode kaarten kookt de ploeg regelmatig over.

Aanvaller Ampong praatte zichzelf in de media dan ook moed in, maar wij weten statistisch wel beter. Er werd immers nog nooit van Rijnvogels verloren en we wonnen op de Duinwetering altijd. Bovendien maakten we er in eigen huis altijd drie of meer. Althans, vóór het Westdijk-tijdperk.

De uitwedstrijd dit najaar eindigde in 0-1 door een late treffer van Wendt. Het moet gezegd; daarmee kregen we wat veel. Rijnvogels speelde een puike eerste helft en kan inmiddels weer rekenen op goalgetter Dijkstra.

Wendt maakt de winnende op de Kooltuin, al steelt teammanager Theo de Boer de show ;) (Bron: FC Rijnvogels)

Wij gaan er alles aan doen de nacompetitie te ontlopen. Dat kan maar op één manier en dat betekent afstand nemen van SteDoCo en Ter Leede. Zij krijgen met respectievelijk een uitwedstrijd tegen Achilles en ‘s-Gravenzande toch pittige potjes voorgeschoteld. Dit kan weleens een heel belangrijke zaterdag worden.

Ons terras gaat natuurlijk open, al adviseren we je wel een dik pak. Met onze nieuwe sjaals misschien? Achter de bar deze week Marco en Irene, want Sander is op welverdiende (?) vakantie. Dat wordt gezellig! Tot zaterdag!