Na de bijzondere prestatie in Rijsoord (1-8) staat er deze week een topper op het programma. Dan kruisen we immers de degens met de nummer drie SteDoCo. Het verschil is zes punten, dus voor de bezoekers wordt het aan- of afhaken. Dare we say it.

Prima team natuurlijk met goalgetters Jordey van Dam (12) en Morris van den Brink (8). Toch was het eerder dit seizoen wel de ‘clash der speelstijlen’ in Hoornaar. Noordwijk technisch en op snelheid, SteDoCo vooral veel fysieke kracht en werklust. De lange ballen bezorgden Noordwijk wat om over na te denken, maar uiteindelijk rolde er een 0-2 uit de bus door goals van Westdijk en Wendt.

Om te proberen dat niet opnieuw te laten gebeuren werd deze winterstop als extra slot op de deur verdediger Wesley Pollemans overgenomen van Kozakken Boys (geografie, maar vooral gezamenlijke sponsor hebben we begrepen). Hij mag samen met de licht ontvlambare Bryan Jongeneel onze aanval op afstand gaan houden, hoewel we inmiddels 3,25 keer per wedstrijd scoren.

Voor (maar ook na) de wedstrijd verkopen wij onze nieuwe sjaals. De vorige lichting was uitverkocht, dus was het weer eens tijd voor een nieuwe serie. Je koopt de sjaal voor slechts €10 bij het Rad.

In aanloop naar dit topduel is het café op vrijdagavond geopend van 19.30 uur tot middernacht. Kom langs voor een drankje en om alvast vooruit te blikken op de wedstrijd van zaterdag. Ook is zaterdag ons supporters-terras geopend. Wij hebben er in ieder geval veel zin in. We zien jullie vrijdag of zaterdag!