Het weekend komt er weer aan met zaterdag de thuiswedstrijd tegen Hoek, maar ook gaan we ook klaverjassen in de kantine.

De eerste dag van december is meteen de eerste vrijdag van de maand en dat betekent immers kaarten! Vanaf 19.30 uur gaan de kaarten over tafel en wij trakteren op een hapje. Iedereen is welkom en de inleg is €3. Daarmee maak je natuurlijk wel kans op mooie prijzen. Na het kaarten kun je terecht in het café. Deze is geopend tot middernacht.

Op zaterdag speelt Noordwijk een thuiswedstrijd en wel tegen Hoek. De afgelopen twee thuiswedstrijden kon Noordwijk tegen de Zeeuwen drie punten bijschrijven. In 2015 werd het immers 1-0 via een late treffer van Shijie Hu en vorig jaar eindigde het duel in 3-1. Dat was die beruchte sneeuwwedstrijd die koste wat kost door moest gaan. Gelukkig hadden we het bij het rechte eind.

Hoek draait met de 9e positie voorlopig een kleurloos seizoen, al heeft men in Rik Impens wel een aanvaller met een neus voor de goal. Tegen SteDoCo boog hij afgelopen week eigenhandig een 0-3 achterstand recht en de week daarvoor scoorde hij ook al tegen Achilles. In de aanval is Hoek dus goed vertegenwoordigd, maar dat kan niet gezegd worden van alle linies. Zinho Chergui is er niet bij vanwege een schorsing en Titas Vitukynas loopt stage bij de illustere club Mladost Podgorica in Montenegro. Dan is er nog de lappenmand met Stef de Backer (hamstring) en Nick van Sprundel (lies). Jammer voor de ongelukkigen, maar wij zien een voordeel.

Voor aanvang van de wedstrijd verkopen we loten voor de blinde pool. Na de wedstrijd draait het Rad. Ook gaat het supporters-terras open. Met jullie bijdrage sponsoren jullie onze supportersclub. Tot zaterdag!