Op vrijdagavond is het tijd om te kaarten of bingo te spelen in de kantine. Met een gemiddelde van negen tafels is dit nog steeds een van de grootste kaart-avonden van Noordwijk. En hou je niet van klaverjassen? Misschien is dan de bingo wél iets voor jou. Allebei niet leuk? Dan is het café geopend tot middernacht.

KOMENDE KAART- EN BINGO-AVONDEN

KAARTEN

Op de eerste vrijdagavond van de maand om 19.30 uur gaan we kaarten in de kantine. Gewoon onder relaxte omstandigheden een avondje klaverjassen om mooie prijzen. De heer Groenewoud geeft vorm aan de avond en voorziet je van een hapje. Na afloop is het café geopend tot middernacht. Het kaarten was in 1970 een van de eerste activiteiten van Supportersclub vv Noordwijk. Welkom!

BINGO

Op de derde vrijdag van de maand is het bingo-time. We starten om 20.00 uur en onder leiding van mevrouw Raabe kun je jouw geluk beproeven in de kantine. Met mooie bonnen en vleesprijzen van Krijn is dit gewoon een prima avond. Wij voorzien je van een hapje en na afloop is het café open tot middernacht. Je bent van harte welkom!

KAMPIOENSCHAP VAN NOORDWIJK

Op 27 december vanaf 19.30 uur is het een bijzondere kaartavond in de kantine en spelen we om het Kampioenschap van Noordwijk. Ditmaal geen seizoenscompetitie, maar gewoon één avond ‘jassen’ om de mooiste prijzen. En op deze avond pakken we dus écht uit. Of je nu bij vv Noordwijk komt, bij SJC, bij de visclub of waar dan ook; Deze avond weten we wie de beste kaarter van Noordwijk is. En wat is er gezelliger dan rond de kerst nog even kaarten?