Martijn le Congé is bezig aan zijn laatste seizoen bij Noordwijk en mogelijk de laatste van zijn voetbalcarrière. Dat maakte de middenvelder annex verdediger vandaag bekend middels een open brief aan de supporters.

Beste supporters,

Aan einde van dit voetbalseizoen neem ik afscheid van vv Noordwijk. ’Na 4 geweldige seizoenen, met 2 kampioenschappen en 2 bekers, vind ik het na deze voetbaljaargang mooi geweest. In principe is het tevens de bedoeling om na dit seizoen mijn voetbalcarrière te beeindigen. Ik ben naar vv Noordwijk gekomen om het hoogste amateurniveau van Nederland te bereiken en ik ben er erg trots op dat dit na een aantal jaar eindelijk is gelukt!

Ik word in augustus 33 en het is tijd om de andere leden uit mijn gezin nu voorrang te geven. Zij hebben nagenoeg altijd in de schaduw gestaan, omdat acteren op dit niveau topsport evenaart. Ik ben hen daar erg dankbaar voor!