Vanmorgen meldden we nog dat captain Martijn le Congé de club zou verlaten, maar vandaag werd bekend er mogelijk tóch nog een gesprek op stapel staat. Op www.voetbalindebollenstreek.nl nuanceert Le Congé het hele verhaal.

,,Het was voor mij een enorme teleurstelling”, aldus de 30-jarige verdediger annex middenvelder. ,,Ik heb meerdere gesprekken gevoerd met de club en ik had echt verwacht dat het goed zou komen. Zelf wilde ik graag verder en de club ook met mij, maar we kwamen er niet uit. Voor mij is dat persoonlijk behoorlijk heftig, want ik heb het hier ontzettend naar m’n zin en voel me gewaardeerd. Het was wel even slikken toen ik het nieuws vertelde aan de rest van de groep.”

Voor Le Congé was het zo een ‘rare’ maandagavond. ,,Door de groep werd er vol verbazing op gereageerd toen ik het vertelde. Maar na de training heb ik er nogmaals over nagedacht. Het is allemaal zo snel gegaan. ‘Als beide partijen verder willen, waar is het dan fout gegaan?’, vroeg ik mezelf af. Thuis heb ik het er ook nog over gehad en dinsdagochtend heb ik Pieter een berichtje gestuurd met de vraag of we alsnog kunnen praten. Pieter heeft aangegeven mijn verzoek te bespreken en daar op trainingskamp op terug te komen.”

We houden je op de hoogte!

Bepaalde passages uit deze tekst zijn overgenomen van www.voetbalindebollenstreek.nl.