Mooi weekendje op Noordwijk; door een 5-2 overwinning op Jodan Boys zijn we Winterkampioen en kunnen we ons met een goed gevoel opladen voor de tweede seizoenhelft.

Voor ons begon het weekendje Noordwijk al op donderdagavond met onze kerstbingo. Rond de 50 spelers wisten hun weg naar de Duinwetering te vinden. Hartstikke mooi en bovendien was het een erg gezellig avond.

Dan de zaterdagse pot. Voor aanvang van de wedstrijd vroegen we om verbetering ten opzichte van de wanprestatie tegen Hoek (2-3) en ‘s-Gravenzande (6-3). Maar dat Noordwijk met vijf treffers -waarvan twee wereldgoals- zo zou uitpakken hadden we niet gedacht. De 4-1 van James, die de bal met zijn hak meenam en afrondde met een volley in de lange hoek, was al prachtig. Westdijk deed daar nog een schepje bovenop door mid-air te scoren met zijn hak. Belangrijke winst zo voor de winterstop.

Na de wedstrijd kwam DJ Jor-D langs om het feestje te vieren. Samen met onze zangers Nick van Staveren en Kees Zethof werd ook de derde helft in pure winst omgezet.

Wel berichtte Noordwijk zondagavond dat er afscheid is genomen van doelman Amezrine. De club spreekt over een incident voor aanvang van de wedstrijd, maar zowel club als speler willen op dit moment geen verdere mededelingen doen.