Zaterdag was het Super Saturday op de Duinwetering! Een mooi wedstrijd-affiche en een derde helft waarin we wat extra’s doen.

Toevallig viel Super Saturday samen met ‘Heel Noordwijk bakt-event’ vanuit vv Noordwijk. De selectiespelers hadden allemaal iets gebakken en Jelle van der Niet draaide suikerspinnen voor de jeugd. Nu paste dat niet zo bij ons drankje, maar we kunnen ons voorstellen dat het de koffie goed aanvult.

Het is altijd maar even afwachten hoe zo’n dag loopt. Het wedstrijdresultaat bepaalt toch voor een substantieel deel de stemming achteraf en dat is belangrijk bij onze derde helft. Tegen nummer twee Ter Leede liepen we statistisch gezien het meeste risico.

Gelukkig bleek al snel dat we daar niet op hoefden te zweten. Noordwijk zette een zakelijke 2-0 weg door een vroege goal van Westdijk en een treffer van Wendt vlak na rust. Noordwijk was voetballend en fysiek een stuk verder dan de Sassenheimers. Eigenlijk was het niet zo’n lastige pot, al raakte de tegenstander nog wel tweemaal het aluminium en stond Rondeltap goed opgesteld bij een kopbal van Van Otterloo.

Achteraf ging de meeste aandacht uit naar Thomas Reynaers. De middenvelder werd de afgelopen potjes aan de kant gehouden en gespaard voor deze topper en dat betaalde zich uit. Het was een wervelwind om naar te kijken. We zeggen het niet zo vaak, maar vv Noordwijk het bij het juiste eind, zeker toen ze de Man of the Match concludeerden.

Die2 feestzangers en DJ Jor-D maakten er na afloop een mooi feestje van en het bleef nog lang druk op de Duinwetering. De bitterballen werden ons gesponsord door de kantine. Wat een mooie zaterdag. We hebben het verdiend!

Aanstaande zaterdag spelen we de uitwedstrijd tegen Nootdorp. De supportersbus vertrekt om 13.15 uur.