Noordwijk heeft gemakkelijk de volgende ronde van de districtsbeker bereikt. In Oud-Beijerland had men geen kind aan eersteklasser SHO. Het werd 0-6.

Na een aftastend begin was het na een halfuur spelen 0-2 door een strafschop van Le Congé en een treffer van Thomas Reynaers, die simpel door de verdediging slalomde. Noordwijk zou de score in de eerste helft nog verdubbelen via een vrije trap van opnieuw Le Congé en een kopbal van Sander Bosma, die perfect bediend werd door Dorothea. SHO kon alleen wat terugdoen via William Darjij, die op slag van rust de paal raakte.

In de wetenschap dat de buit binnen was ging Noordwijk na de thee vrolijk verder, al zat de rem er nu wel een beetje op. Dat weerhield Huig van Duijn niet van een dubbele treffer. Eénmaal uit een gestopte strafschop (omspelen keeper na de terugkomende bal) en eentje tegen het sluiten van de markt. Dat betekende 0-6 op Sportpark Kikkershoek.

In de volgende ronde stuiten we op ARC. De Alphenaren wonnen met 0-2 van Deltasport en staan eveneens in de vierde ronde.