Noordwijk heeft zich geplaatst voor de TOTO KNVB beker 2018-2019. In de tweede en laatste voorronde werd na verlenging afgerekend met IJsselmeervogels. Door de zege staat Noordwijk in het hoofdtoernooi van de Nederlandse beker.

IJsselmeervogels leek een prettige avond tegemoet te gaan, toen het in de derde minuut al op 1-0 voor kwam door een doelpunt van Olijfveld. Vlak voor rust maakte Markiet er 2-0 van, maar in de tweede helft herstelde Noordwijk zich knap. Emiel Wendt zorgde voor de aansluitingstreffer, waarna Nick van Staveren in de 88e minuut de gelijkmaker aantekende. De invaller maakte in de tweede helft van de verlenging zelfs het beslissende doelpunt: 2-3.

Zaterdagavond 25 augustus 2018 om 23.00 uur staat de loting voor de eerste ronde op het programma, op die dag staat immers het laatste duel in de tweede kwalificatieronde nog op de rol en dat is Te Werve tegen Marvilde. Deze loting zal live worden uitgezonden in het programma De Eretribune van FOX Sports. Meekijken kan hier.

De speeldagen in de eerste ronde zijn dinsdag 25, woensdag 26 of donderdag 27 september 2018. In de eerste ronde van de TOTO KNVB Beker krijgen de betaaldvoetbalclubs die Europees voetbal spelen (PSV, Ajax, Feyenoord, AZ en Vitesse) een beschermde status. Zij kunnen niet tegen elkaar loten. Als een amateurclub een betaaldvoetbalclub treft in de 1e ronde, zal de amateurclub altijd thuis spelen.

Bekijk hier het totale wedstrijdoverzicht.