Zaterdagochtend 7 juli 2018 was de loting voor de eerste twee rondes van de TOTO KNVB beker voor het seizoen 2018/2019. Noordwijk werd in de eerste ronde gekoppeld aan OSS ’20. Mocht Noordwijk de wedstrijd winnend afsluiten, dan wacht op de Westmaat IJsselmeervogels.

Aanvankelijk was er nog de hoop dat Noordwijk werd vrijgeloot voor de eerste ronde, maar het lot -of eigenlijk Feyenoorder Ridgeciano Haps- besloot dat Noordwijk de reis naar sportpark de Rusheuvel in Oss mag gaan maken. sv OSS ’20 werd afgelopen seizoen kampioen in de zondagse hoofdklasse B en speelt dit seizoen dus in de Derde divisie B (zondag). De wedstrijd vindt plaats op 18 augustus 2018. Informatie over de supportersbus volgt spoedig.

Mocht Noordwijk met een overwinning terugkeren, dan spelen we uit bij IJsselmeervogels om een ticket voor het hoofdtoernooi. Die wedstrijd staat hoogstwaarschijnlijk gepland voor 22 augustus 2018. Daarmee mag Noordwijk in het prille seizoen direct lekker aan de bak, met drie wedstrijden in acht dagen.