Beste supporters. Naar aanleiding van de woelige tijdsgeest omtrent coronamaatregelen leek het ons een goed idee een kleine vraag en antwoord te maken over de wedstrijd Spakenburg – Noordwijk.

Is er publiek welkom bij de wedstrijd Spakenburg – Noordwijk?
Ja, de nieuwste maatregelen, waaronder het spelen zonder publiek, gaan pas in om 18.00 uur. Dan is onze wedstrijd al gespeeld.

Rijdt de supportersbus naar de wedstrijd Spakenburg – Noordwijk?
Ja, we vertrekken om 13.00 uur vanaf Sportpark Duinwetering. Bij het instappen verklaar je geen Corona-gerelateerde gezondheidsklachten te hebben, anders geen entree. Een mondkapje in de bus is verplicht conform de voorwaarden van onze vervoersmaatschappij. Een Coronatoegangsbewijs voor de bus is (nog) niet verplicht. Verder geldt ons algemene busreglement. De ritprijs bedraagt €8 en kan contactloos voldaan worden. Na vandaag zullen we de supportersbus opnieuw toetsen aan de geldende regels, maar ook maatschappelijk draagvlak.

Kan ik vrij een busstoel uitzoeken?
Ja, hou er rekening mee dat we niet alle stoelen beschikbaar hebben om toch zoveel mogelijk aan de 1,5-meter advisering te voldoen en daarom met wat minder passagiers reizen dan gebruikelijk. Probeer ook zoveel mogelijk afstand tot elkaar te bewaren.

Hoe werkt de kaartverkoop voor onze supporters bij Spakenburg?
Bij Spakenburg worden kaarten aan de kassa verkocht (Bron: Secretariaat SV Spakenburg).

Wat zijn de Coronaregels bij Spakenburg?
Spakenburg heeft op 6 en 11 november artikelen geschreven over de regels op het sportpark. Neem deze even door. Door Coronatoegangsbewijs-controle bij de hoofdingang lijkt een en ander elkaar te bijten, maar Spakenburg laat ons weten dat een Coronatoegangsbewijs alsnog alleen geldt voor de binnenlocaties, zoals kantine en toilet. Ook voor het buitenterras en tribune wordt een Coronatoegangsbewijs gevraagd. (Bron: Persvoorlichter SV Spakenburg).

Stuur ons een berichtje via de socials bij vragen of gebruik het contactformulier. Tot vanmiddag!