Dinsdagavond speelt Noordwijk de uitwedstrijd tegen FC Twente. Een drukke aangelegenheid; daarom last-minute informatie. Ons uitgangspunt: Zo comfortabel mogelijk naar de wedstrijd.

Tijden

De kantine gaat open om 15.00 uur om te verzamelen. De bussen vertrekken om 16.00 uur vanaf de Duinwetering naar de Grolsch Veste te Enschede en de wedstrijd begint om 19.45 uur. Wanneer het bezoekersvak na de wedstrijd wordt vrijgegeven keren we direct terug naar de bussen en rijden we naar de Duinwetering.

Tickets

Let op: Deze ticketinformatie geldt alleen voor de bussen van Supportersclub vv Noordwijk en niet voor de bus van vv Noordwijk of de ‘partybus’.

Het wordt drukker dan we hadden verwacht. We willen je zo soepel mogelijk laten instappen en we weten dat we verreweg de meeste reizigers hebben. Daarom laten we je niet afrekenen in de bus. We staan vanaf 14.30 uur voor je klaar in het portaal van de hoofd-entree van het hoofdgebouw op de Duinwetering. Hier kun je contant afrekenen (€20) en krijg je het entreebewijs voor de wedstrijd. Bij entree van de bus controleren we op naam, maar je bent vrij een bus te kiezen. Jouw gegevens worden een week na de reis vernietigd.

Bussen

Er zullen verschillende bussen rijden. De bussen zijn genummerd. Onthou je nummer zodat je gemakkelijk kan instappen voor de terugreis. We zullen onderweg -behoudens de weersomstandigheden- een korte stop houden om de benen te strekken, te roken e.d.

Wedstrijdsjaal

Bij het verzamelen in de kantine, bij de bussen en rond de wedstrijd verkopen we voor €10,- onze vv Noordwijk sjaals.

Veiligheid

Met uitzondering van de informatie in dit bericht geldt aanvullend ons reguliere busreglement.

Verder;

  • Op weg naar het bezoekersvak word je preventief gefouilleerd.
  • Er wordt geen alcohol geschonken in het bezoekersvak
  • Vuurwerk en confetti-shooters zijn niet toegestaan
  • Spandoeken zijn toegestaan, mits geen kwetsende of discriminerende uitingen. Je spandoek wordt bij entree gecontroleerd door FC Twente.
  • Personen in kennelijke staat van dronkenschap worden teruggestuurd naar de bus.
  • Eventuele schades worden verhaald op de daders. Uit ervaring weten dat vv Noordwijk dit op persoonsniveau aanpakt.

En tot slot het allerbelangrijkste: We wensen je een top-avond!