Op 29 december 2018 organiseerden we weer ons eigen dartstoernooi op de Duinwetering. Een mooie gelegenheid om voor de laatste keer in 2018 bijeen te komen.

Het was sowieso al een drukte van belang op het sportpark. Overdag organiseerde voetbalplatform Voetbal in de Bollenstreek een Zaalvoetbaltoernooi, wat natuurlijk een goede ‘opwarmer’ was voor ons toernooi. Zo speelde SJC’er Melvin van Stijn mee, die was blijven hangen na de zaalactiviteiten. Ook onze vrienden van HHC Hardenberg waren aanwezig op de Duinwetering.

Om 19.30 uur konden we van start met 32 spelers. En eigenlijk was dát juist een puntje ter verbetering. De aanloop was immers groter dan we hadden verwacht, terwijl we niet meer spelers konden laten starten. Dat nemen we mee naar het nieuwe seizoen.

Het dartstoernooi zelf was natuurlijk hartstikke leuk en bovendien van een heel aardig niveau. Spektakel was er toen favoriet en bekerhouder Dimitri Poncin al vroeg werd uitgeschakeld door Wouter Kaandorp. Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door Rolf Duindam, die in de finale won van Ruud Kruithof. Van harte Rolf!

Kortom, het was een topdag op de Duinwetering. Dank zijn wij verschuldigd aan Eric Scheurwater voor het organiseren van het dartstoernooi en natuurlijk het enthousiaste barpersoneel van vv Noordwijk. Volgend jaar weer?