Op 28 augustus 2021 speelt Noordwijk een uitwedstrijd tegen TEC uit Tiel. Bij voldoende animo laat Supportersclub vv Noordwijk de supportersbus rijden. Om de bus te laten rijden willen we minimaal 30 inschrijvingen verwerken.

Ondanks andere berichtgeving laten TEC en vv Noordwijk weten dat de wedstrijd om 15.30 uur begint. Dat betekent dat we bij voldoende animo om 13.30 uur vanaf de Duinwetering vertrekken.

Aanmelden voor de wedstrijd

TEC wil de corona-maatregelen strikt naleven. Daarom is het belangrijk dat je jezelf als bezoeker registreert en je entreeticket online koopt (ad €10,60 / € 5,30 t/m 18 jaar) via het platform Eventbrite. Er is geen verkoop aan de kassa. Update: Om toegang tot de wedstrijden bij TEC te krijgen, is het nodig om een geldig testbewijs (testen voor toegang), geldig vaccinatiebewijs, geldig herstelbewijs of geldig DCC (EU reiziger) te tonen én jezelf te legitimeren. Let op dat Supportersclub vv Noordwijk niet verantwoordelijk is voor jouw entree, maar jou alleen vervoert. Je draagt zelf zorg voor de entree.

Aanmelden voor de supportersbus

Aanmelden voor de supportersbus doe je hier. Je kunt je aanmelden tot donderdag 26 augustus 2021 23.00 uur. We laten hier dan direct weten of we gaan rijden. In de bus accepteren wij dit seizoen ook betaalpassen, waarmee contactloos betaald kan worden. In de bus geldt het dragen van een mondkapje vanaf 13 jaar.