Op 21 september speelt Noordwijk de uitwedstrijd tegen TEC uit Tiel. De supportersbus vertrekt om 16.00 uur.

Ook dit jaar reizen we weer met Koninklijke Beuk en kunnen we de prijzen laag houden. Voor €8,- brengen we je naar Sportpark De Lok en logischerwijs weer terug naar de Duinwetering. We arriveren een half uur voor aanvang van de wedstrijd en keren een halfuur na de wedstrijd weer terug.

De wedstrijd tegen TEC start om 18.00 uur. Dat betekent dat we om 16.00 uur vanaf de Duinwetering zullen vertrekken. Je kunt instappen vanaf 15.45 uur en we willen je vragen op tijd aanwezig te zijn: In verband met het zogenaamde Fruitcorso is het mogelijk druk op de weg richting Tiel. We zullen ook stoppen bij halte Boechorst.

Aan boord heb je de mogelijkheid om een drankje te kopen tegen een vriendenprijs. Eigen alcohol meenemen is niet toegestaan. Ook wat betreft drugs hanteren we een strikt beleid. Gebruiken = bus verlaten. Lees wat dat betreft onze algemene uitgangspunten en busreglement.

Nieuwe passagiers zijn natuurlijk ook van harte welkom om in de stappen! We gaan je veilig en comfortabel naar de wedstrijd brengen.