Deze week zijn we begonnen met aanpassingen aan het supportersterras. Het terras is in de huidige vorm te krap en we willen aan de rand van het terras meer supporters zicht op de wedstrijd bieden.

Twee seizoenen geleden openden we ons eigen supportersterras. Wat begon met jullie vraag om op verantwoorde wijze een biertje te kunnen drinken langs de lijn eindigde in een gezellige plek om elkaar te ontmoeten tijdens wedstrijden van Noordwijk. Toch gaven jullie aan dat het soms wel wat krap is qua tafels en dat de ‘voorste linie’ al vrij snel bezet is. Ook is het terras vanaf de bar niet helemaal te zien, wat minder veilig is dan wanneer het barpersoneel zicht heeft op het complete terras.

In gesprek met onze kerngroep en de vaste barmannen is daarom besloten het terras uit te breiden. Ook vv Noordwijk doet mee, want een ruime buitenplek past beter bij de uitdagingen die de tijdsgeest biedt.

Omdat er geen wedstrijden gespeeld worden wisten we dat dit ons moment is. Ook vanwege het zachte weer zijn we deze week aan de slag gegaan met het verwijderen van de eerste tegels. De boel wordt namelijk opgehoogd en het terras wordt doorgetrokken ter hoogte van de cornervlag. Natuurlijk inclusief steun voor je drankje(s). Gezelligheid blijft ons grootste goed en daarom gaan we later aan de slag met sfeervol meubilair, compartimentering en dergelijke.

Mogelijk hebben we ook jouw handjes nodig om -natuurlijk op veilige wijze- te werken aan het mooiste terras van de Bollenstreek! Dat laten we dan weten in een aparte oproep.