Dubbel transfernieuws vanachter de Noortukse burelen. De club maakte vanavond bekend dat keeper Mike van Vliet de overstap maakt van DOSR uit Roelofarendsveen. Ook werd duidelijk dat Raymond Manuputty bezig is aan zijn laatste seizoen bij Noordwijk. Hij is na zijn studie voornemens een wereldreis te maken en zal derhalve niet meer in het rood-wit te bewonderen zijn.

De 20-jarige goalie Van Vliet stond op het verlanglijstje van verschillende clubs, maar heeft uiteindelijk voor Noordwijk gekozen. Hij wist tijdens een proeftraining indruk te maken op de technische staf en na een goed gesprek plus een bezoek aan Noordwijk – Ter Leede was een en ander snel rond. Veel succes Mike!

Raymond Manuputty is bezig aan zijn laatste jaargang Noordwijk. De verdediger is van plan een wereldreis te gaan maken. Met het vertrek van Raymond komt er voorlopig een einde aan de samenwerking tussen Noordwijk en de familie Manuputty. Vader Jack en ome John maakten immers furore in het roodwitte shirt, broertje Jordi speelde enkele seizoen voor de club en Raymond is bezig aan zijn achtste seizoen en eigenlijk niet weg te denken aan de rechterkant. Wij wensen hem heel veel plezier in zijn nieuwe avontuur!