Aanstaande zaterdag speelt Noordwijk om 18.00 uur de derby tegen SJC. We zetten de belangrijkste punten nog even op een rijtje.

Om 16.00 uur zullen we verzamelen bij Proeflokaal Thomas aan de Heilige Geestweg 2 in Noordwijk-Binnen. Daar zullen we een uurtje verblijven, alvorens we vertrekken naar het sportpark aan de Lageweg. Kom lekker langs voor een drankje en om voor te beschouwen op deze belangrijk wedstrijd. Café Thomas laat weten dat jullie welkom zijn, maar dat er vanaf 20.00 uur een besloten feest is. Er is dus geen ’terugkeer’ na de wedstrijd. De kantine op de Duinwetering sluit overigens om 17.00 uur.

SJC laat weten dat het vanaf 17.00 uur zal overstappen op betaling via speciale munten. Deze munten zijn tegen ‘regulier geld’ (contant en PIN) verkrijgbaar op het sportpark zelf. De club stelt service en snelheid te willen garanderen via deze ingreep.

Kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar in de voorverkoop bij De Lange Sport. Aangezien SJC naar ons weten slechts één loket heeft is het raadzaam alvast een kaart op zak te hebben.

Vanavond om 23.00 uur is de loting voor de tweede ronde KNVB beker. In de Eretribune van Fox Sports vissen Yordi en Kenny Teijsse naar de kokers.

We gaan er vanuit dat je jezelf als een Noordwijker gedraagt. Volg aanwijzingen van de stewards altijd op.