Aanstaande zaterdag om 10.00 uur gaan in totaal zeventig amateurclubs -waaronder Noordwijk- in de kokers voor de loting van de twee kwalificatierondes van de TOTO KNVB beker. Namens bekerhouder Feyenoord zal Ridgeciano Haps samen met competitieplanner Timo Reessink de loting verrichten op de KNVB Campus in Zeist.

De halvefinalisten uit de districtsbekers (24) en de derdedivisionisten (34) zijn geplaatst voor de eerste kwalificatieronde. De teams uit de Tweede Divisie, (12, zonder de periodekampioenen die al geplaatst zijn voor het hoofdtoernooi) zijn zeker van een plek in de tweede kwalificatieronde.

De 70 amateurclubs die in de kwalificatierondes van de TOTO KNVB Beker zullen uitkomen.

In de eerste kwalificatieronde zullen 32 clubs het tegen elkaar opnemen en worden er 26 vrijgeloot voor de tweede kwalificatieronde. In die tweede kwalificatieronde spelen 54 amateurclubs om 27 tickets voor het hoofdtoernooi om de TOTO KNVB Beker, waarin ook de betaaldvoetbalclubs en periodekampioenen uit de Tweede Divisie instromen (37 in totaal).

De eerste kwalificatieronde voor de TOTO KNVB Beker wordt ingepland op zaterdag 18 en zondag 19 augustus. De wedstrijden in de tweede kwalificatieronde worden gespeeld op woensdag 22, zaterdag 25 en zondag 26 augustus.

Meekijken met de loting doe je zaterdag 7 juli 2018 om 10.00 uur via deze link.