Noordwijk heeft de draad weer opgepakt tegen Argon door een klinkende vijfklapper neer te zetten. vv Noordwijk waarschuwde via haar eigen digitale thuis voor moeilijkheden, maar met minimale weerstand en zelfs een helpend handje rolde er een 5-0 uit de bus.

Omdat er vooraf vrees was dat Argon net als vorig jaar alles en iedereen in de zestien zou posteren was het aloude voetbal-cliché snel op voorsprong komen van toepassing. Wat dat betreft zat het goed. Noordwijk knalde deze middag uit de startblokken! We stonden zelf nog niet eens klaar of de bal lag al in het netje. James vond Westdijk en de spits ramde op een seconde of 12 binnen. Verdediger Petronia (volgend jaar Ter Leede) ging niet vrijuit.

Naar mate de eerste helft vorderde deelde Noordwijk via Wendt en Westdijk wat prikjes uit, maar ook Argon liet zich niet onbetuigd. Bijvoorbeeld via een kopbal die maar net over de goal van Rondeltap vloog. Uiteindelijk bood Argon de helpende hand voor de tweede Noordwijkse goal. Van der Neut ging aan de wandel op links en mikte in de doelmond. De Mijdrechtse doelman wilde uithalen, maar knalde de bal tegen zijn eigen verdediger op, waarna de bal nog harder terug kwam. In eigen doel welteverstaan.

Na de thee gaf Noordwijk geen krimp en kwamen er in korte tijd nog twee goals bij. Wendt vond Westdijk die goed wegdraaide en raak kon mikken en later was het Wendt zelf, die in liep op een afgemeten voorzet van Bröcker.

De score had groter kunnen uitvallen, al hield Noordwijk het beschaafd. Nick van Staveren zette vlak voor tijd nog wel de 5-0 op het bord. Hij kon knikken uit de corner, waarna de bal via de grond achter de keeper plofte.

Een goede generale voor de wedstrijd die er nog eens extra toe gaat doen. Zaterdag reizen we immers af naar het verre Hoek. Daar weten we écht meer.