Prijzen en betalen busreizen 2023-2024

Prijzen en betalen busreizen 2023-2024

10 augustus 2023

Met ingang van seizoen 2023-2024 veranderen de prijs en de manier van betalen van de busreizen. Hier vertellen we je graag meer over.

Prijzen

Door de stijgende prijzen in de wereld, ook die van brandstof, hebben we besloten de prijs voor de busreis van €8,- naar €10,- te brengen. Daarmee zetten we nog steeds een scherpe prijs neer, maar zijn de kosten beter te verantwoorden naar de club in zijn geheel. De prijs van de drankjes in de bus blijft zoals je gewend bent.

Betalen

Vanuit veiligheidsoogpunt willen we dit seizoen zo min mogelijk beweging in de bus. Daarom betaal je voortaan bij de entree van de bus aan een van onze crewleden en niet meer tijdens de reis. Zorg dus dat je een kwartier van te voren aanwezig bent. Betalen kan contant of contactloos met je betaalkaart, Apple Pay, Google Pay, Samsung Pay etc.

We hebben er zin in!

Bij voldoende inschrijvingen is het uitgangspunt elke ‘verre’ uitwedstrijd in de Betnation Divisie en TOTO KNVB beker te bezoeken. We doen dat via onze partner Koninklijke Beuk. We gaan er weer een paar mooie reisjes van maken en rekenen op je begrip en medewerking.

Meer informatie over de busreizen lees je hier.

Misschien ook interessant

  • 23 mei 2024

    Slotdag: Het programma

  • 10 mei 2024

    Super Saturday met DJ Jim Heineman

  • 30 april 2024

    Inschrijven busreis De Treffers