Super Saturday

Super Saturday

Next up: 18 mei 2024 met DJ Jim Heineman

De eerstkomende Super Saturday is op 18 mei 2024. Direct na Noordwijk – Scheveningen vanaf 17.15 uur in onze kantine met DJ Jim Heineman!

Je kunt hem kennen van alle thuiswedstrijden van Ajax in de Johan Cruijff Arena, festivals als Wish Outdoor, Indian Summer en Bontgenoten. Tevens is Jim DJ/presentator tijdens Q-Music ‘The Party’! Van de 80’s tot nu: Het wordt een mooie avond op de Duinwetering!

Jim is zijn carrière als DJ begonnen in de zomer van 1998 in onze eigen The Champ Noordwijk aan Zee. Na vele shows en optredens in het gehele land heeft hij op latere leeftijd ook internationaal van zich doen laten horen op bijvoorbeeld wintersportbestemmingen als Val Thorens in Frankrijk en Gerlos in Oostenrijk, maar ook allerlei Europese zonbestemmingen. En nu dus bij ons vv Noordwijk! Dat wordt gezellig en je bent van harte uitgenodigd! Be there!

Superrrr saturday!

Super Saturday is een initiatief van Supportersclub vv Noordwijk en de feestcommissie van vv Noordwijk. Samen staan we garant voor een mooie ‘Derde helft’ om de overwinning zo goed mogelijk te vieren, of het verlies weg te spoelen met gave DJ’s en/of artiesten!