Busreizen

Busreizen

Een makkelijk en comfortabel middagje Noortuk? Supportersclub vv Noordwijk rijdt je naar de ‘verre’ uitwedstrijden van het Eerste! En weer terug. Je hoeft niet per se lid te zijn van onze club. Reis met ons mee!

Busreis Jong Almere City – Noordwijk

Op 16 maart 2024 rijden we bij voldoende animo naar Almere. De vertrektijd is nog onbekend. We keren een half uur na de wedstrijd terug naar de Duinwetering. Inschrijven is verplicht.

Inschrijven Jong Almere City - Noordwijk

Wij slaan jouw gegevens tijdelijk op in een database. Hier lees je hoe wij omgaan met jouw gegevens.

Mocht je onverhoopt toch niet meekunnen met onze busreis, dan waarderen we een afmelding. Zo is er weer ruimte voor je mede-supporters. Ook last-minute. Stuur ons een korte krabbel via onze pagina Contact.

Kosten en betalen

Je betaalt €10,- om mee te reizen naar de wedstrijden. Dit is exclusief entree tot de wedstrijd, tenzij expliciet aangeduid als buscombinatie. Je hoeft niet per se lid te zijn van Supportersclub vv Noordwijk om mee te reizen.

Betalen doe je bij de entree van de bus. Je kunt cash betalen, maar ook contactloos (via een betaalpas, Apple Pay, Samsung Pay, Google Pay etc.) Ook aankopen in de bus zoals drankjes kun je cash of contactloos betalen. Ons aanvankelijke nieuwsbericht over de prijzen voor seizoen 2023-2024 lees je hier.

Eten en drinken

In de bus verkopen wij Heineken bier (€1,50) en Bacardi rum/cola (€3,-). Je drinkt met mate(n). Je mag eten in de bus, maar houd het schoon en netjes. Wij verkopen geen alcohol aan passagiers jonger dan 18 jaar. We kunnen om je ID vragen ter controle.

Regels en veiligheid

We brengen je veilig en comfortabel naar de wedstrijden. Daar horen wat regels bij.

  • We vertrekken op het aangegeven tijdstip, je kunt ongeveer een kwartier voor vertrek instappen
  • Het is ten strengste verboden om drugs of vuurwerk te gebruiken in de bus. We menen het!
  • Zelf meegebrachte alcoholische dranken zijn niet toegestaan
  • Volg de aanwijzingen van onze crew altijd op
  • Je kunt worden uitgesloten van de busreis wanneer je in staat van dronkenschap verkeert -of wij dat vinden- en daarmee de reis bemoeilijkt
  • Onze crew zorgt voor geluidsdragers, je neemt geen eigen speakers, boxen, blasters etc. mee
  • Personen met inschrijving hebben voorrang op personen zonder inschrijving
  • Bij overtreding van deze regels kan de crew van Supportersclub vv Noordwijk op elk moment besluiten je uit te sluiten van de busreis, of een bus niet te laten rijden

Verder zijn we hartstikke gezellig. Tot in de bus!