Busreizen

Busreizen

Een makkelijk en comfortabel middagje Noortuk? Wij rijden je naar de ‘verre’ uitwedstrijden van het Eerste! En weer terug. Je hoeft niet per se lid te zijn van onze club. Reis met ons mee!

Busreis De Treffers – Noordwijk

Op 11 mei 2024 rijden we naar Groesbeek. We vertrekken om 15.00 uur vanaf de Duinwetering. We keren een half uur na de wedstrijd terug naar de Duinwetering. Inschrijven is verplicht.

Inschrijven De Treffers - Noordwijk

Wij slaan je gegevens tijdelijk op in een database. Hier lees je hoe wij omgaan met je gegevens.

Mocht je onverhoopt toch niet meekunnen met onze busreis, dan waarderen we een afmelding. Zo is er weer ruimte voor je medesupporters. Ook last minute. Stuur ons een korte krabbel via onze pagina Contact.

Kosten en betalen

Je betaalt €10,- om mee te reizen naar de wedstrijden. Dit is exclusief entree tot de wedstrijd, tenzij expliciet aangeduid als buscombinatie. Je hoeft niet per se lid te zijn van Supportersclub vv Noordwijk om mee te reizen.

Betalen doe je bij de entree van de bus. Je kunt cash betalen, maar ook contactloos (via een betaalpas, Apple Pay, Samsung Pay, Google Pay etc.) Ook aankopen in de bus zoals drankjes kun je cash of contactloos betalen.

Eten en drinken

In de bus verkopen wij Heineken bier (€2,-) en Bacardi rum/cola (€3,-). Je drinkt met mate(n). Je mag eten in de bus, maar houd het schoon en netjes. Wij verkopen geen alcohol aan passagiers jonger dan 18 jaar. We kunnen om je ID vragen ter controle.

Regels en veiligheid

We brengen je veilig en comfortabel naar de wedstrijden. Daar horen wat regels bij.

  • We vertrekken op het aangegeven tijdstip, je kunt ongeveer een kwartier voor vertrek instappen
  • Het is ten strengste verboden om drugs of vuurwerk te gebruiken in de bus. We menen het!
  • Zelf meegebrachte alcoholische dranken zijn niet toegestaan
  • De bus blijft schoon en heel
  • Volg de aanwijzingen van onze crew altijd op
  • Je kunt worden uitgesloten van de busreis wanneer je in staat van dronkenschap verkeert -of wij dat vinden- en daarmee de reis bemoeilijkt
  • Onze crew zorgt voor geluidsdragers, je gebruikt geen speakers, boxen, blasters of een megafoon in de bus
  • Personen met inschrijving hebben voorrang op personen zonder inschrijving
  • Bij overtreding van deze regels kan de crew van Supportersclub vv Noordwijk op elk moment besluiten je uit te sluiten van de busreis, of een bus niet te laten rijden

Tot in de bus!