Van de voorzitter

Van de voorzitter

8 augustus 2023

Beste supporters, voetbalvrienden,

Apart eigenlijk. Na de traditionele slotdag voelt het toch wel lekker dat er een aantal rustige zaterdagen in het verschiet liggen. Een week later kijk je eigenlijk alweer uit naar de oefenwedstrijden. Het zal wel te maken hebben met liefde voor het verenigingsleven. Of we hebben het gewoon heel erg gezellig! Of allebei natuurlijk.

Aan de slag voor de club is daarom niet zo moeilijk. Met Supportersclub vv Noordwijk blijven we sowieso de goede dingen doen die je van ons gewend bent. Dat betekent dat we in ieder geval naar de (meeste) verre uitwedstrijden een busreis organiseren en dat we betrokken blijven bij de ‘Derde helft’, die afgelopen seizoen goed bezocht werd. Want wat is er nu mooier dan een overwinning goed te vieren?

Dit seizoen kijken we hoe we onze club verder kunnen uitbreiden en verbeteren. Verschillende activiteiten worden inmiddels georganiseerd door commissies en ook vinden we nieuwe aansluiting bij de jongere generatie die ons gaan helpen bij het organiseren van nieuwe initiatieven. Of wij hen, het is maar hoe je het bekijkt. We gaan wat meer ‘out of the box’ en daarover gedurende het seizoen meer. Kortom, genoeg te beleven en ook genoeg te doen. Handjes zijn meer dan welkom!

Het supportersterras opent bij de thuiswedstrijden weer rond de klok van 13.30 uur, tenzij anders vermeld. Een mooie locatie om lekker met elkaar bij te praten. Met elkaar, maar ook met ons. Want samen maken we de club!

Hup Noortuk!

Piet van den Berg
Voorzitter Supportersclub vv Noordwijk

Misschien ook interessant

  • 23 mei 2024

    Slotdag: Het programma

  • 10 mei 2024

    Super Saturday met DJ Jim Heineman

  • 30 april 2024

    Inschrijven busreis De Treffers