Reis mee naar Werkendam!

Reis mee naar Werkendam!

24 oktober 2023

Op 28 oktober 2023 spelen we de uitwedstrijd tegen Kozakken Boys in Werkendam. De supportersbus gaat rijden.

Schrijf je daarom nu in via onze pagina Busreizen. We vertrekken om 13.00 uur vanaf de Duinwetering. Je kunt instappen vanaf 12.45 uur. Een halfuur na het einde van de wedstrijd keren we weer terug naar Noordwijk. Schrijf je in, het elftal verdient jouw steun!

Over Kozakken Boys

Kozakken Boys startte de competitie met vier verliespartijen op rij en werd uitgeschakeld in de TOTO KNVB beker (tegen Groene Ster; 1-0). Dat kostte trainer Scott Calderwood de kop; hij werd vervangen door Edwin Grünholz. Daarna ging het wat beter met drie gelijke spelen en een overwinning op FC Lisse.

Al met al bivakkeert men een puntje boven de gevarenzone. Maar goed, dit blijft gewoon een lastige uitwedstrijd en dat ondervonden we vorig seizoen door met 2-0 achter te komen. En uiteindelijk 2-3 te repareren, dat dan weer wel. Succes jongens!

Misschien ook interessant

  • 10 mei 2024

    Super Saturday met DJ Jim Heineman

  • 30 april 2024

    Inschrijven busreis De Treffers

  • 10 april 2024

    Wie helpt ons aan wedstrijdshirts?