Update veiligheidsmaatregelen Noordwijk – ADO Den Haag

Update veiligheidsmaatregelen Noordwijk – ADO Den Haag

27 oktober 2023

Aanstaande dinsdag om 20.00 uur spelen we de TOTO KNVB bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag. Op last van politie en gemeente, zullen er voorafgaand aan de wedstrijd steekproefsgewijs fouilleringen plaatsvinden bij de ingang naar veld 1.

Update Deze fouilleringen worden uitgevoerd door medewerkers van het Flexteam Security uit Hillegom. Om wachtrijen te voorkomen word je verzocht op tijd naar het sportpark te komen. De toegangspoort gaat om 18.30 open.

Het bestuur van de voetbalclub geeft aan dat de inzet van het Flexteam en de stewards ook voor je eigen veiligheid is. Verleen dus medewerking als dat van je wordt gevraagd.
Het meenemen van paraplu’s is verboden. Met dank aan de gemeente Noordwijk zijn er wegwerpponcho’s beschikbaar die worden uitgereikt bij de ingang naar veld 1. Neem deze na afloop mee naar huis en gooi deze weg bij het plastic afval.

Eerder liet de club al weten dat de KNVB aanvullende maatregelen zal hanteren, zoals bij wedstrijden in het betaald voetbal. Dat betekent dat het gooien van voorwerpen op het veld, het onbevoegd betreden van het veld en/of het afsteken van vuurwerk (inclusief rookpotten en fakkels) kan leiden tot het onderbreken van de wedstrijd of zelfs het definitief staken van de wedstrijd met alle gevolgen van dien. Onthoud je van discriminerende spreekkoren en volg aanwijzingen van de stewards op. Zij zijn er voor het handhaven van de orde maar ook voor jouw veiligheid!

Misschien ook interessant

  • 5 juli 2024

    Programma seizoen 2024/2025

  • 1 juni 2024

    Oefenprogramma Het Eerste

  • 23 mei 2024

    Slotdag: Het programma