16 december: Zanger Gianluca en DJ Dibbes

16 december: Zanger Gianluca en DJ Dibbes

19 november 2023

Zaterdag 16 december organiseert de feestcommissie na afloop van Noordwijk – Rijnsburgse Boys weer een klapper van een derde helft met dit keer local hero DJ Dibbes en Zanger Gianluca, bekend van de hit Als je lacht naar mij.

Wij kijken er naar uit om er weer een groot feest van te maken met zijn allen en hopen dat jij er gezellig bij bent!

Super Saturday is een initiatief van Supportersclub vv Noordwijk en de feestcommissie van vv Noordwijk. Samen staan we garant voor een mooie ‘Derde helft’ om de overwinning (ja toch?) zo goed mogelijk te vieren met interessante DJ’s en/of artiesten!

Misschien ook interessant

  • 23 mei 2024

    Slotdag: Het programma

  • 10 mei 2024

    Super Saturday met DJ Jim Heineman

  • 30 april 2024

    Inschrijven busreis De Treffers