Dartstoernooi, borrel en lasergamen op 6 januari 2024

Dartstoernooi, borrel en lasergamen op 6 januari 2024

22 december 2023

We trappen het nieuwe jaar goed af op 6 januari met allerlei activiteiten! Ons dartstoernooi is terug van weggeweest, aangevuld met lasergamen voor de jeugd. Tussendoor ontvangen we je voor de nieuwjaarswensen met snert en een hapje.

De dag begint om 14.00 uur met lasergamen voor de jeugd vanaf 10 jaar. We bouwen de sporthal om tot lasergame-arena en hopen dat jij er ook bij bent! Inschrijven (met je team) kan ter plaatse in de kantine vanaf 13.30 uur. Je kunt ook aan je coördinator laten weten dat jullie meedoen. Zij laten het dan weer aan ons weten. Deelname is gratis.

Om 16.00 uur ontvangen we leden en supporters in de grote kantine voor de nieuwjaarswensen met snert en een hapje. Natuurlijk is de bar open. Leuk om elkaar in de winterstop weer eens te zien en alvast vooruit te blikken om de komende seizoenshelft! We gaan er een mooi seizoen van maken!

Om 17.00 uur is ‘ie terug van weggeweest: Ons dartstoernooi. We gaan op zoek naar de beste darter van de regio. Inschrijven is verplicht en dat doe je hier. Graag minimaal een kwartier voor de start aanwezig. Deelname kost €5,- en dat kun je contant of contactloos doen op het toernooi zelf. Graag je eigen pijlen meenemen. Het dartstoernooi vindt plaats in de grote kantine. Game on!

De bar is steeds geopend voor een drankje. Wij schenken geen alcohol aan personen onder de achttien.

Misschien ook interessant

  • 23 mei 2024

    Slotdag: Het programma

  • 10 mei 2024

    Super Saturday met DJ Jim Heineman

  • 30 april 2024

    Inschrijven busreis De Treffers