Stan Ruigrok wint dartstoernooi, lasergamen groot succes

Stan Ruigrok wint dartstoernooi, lasergamen groot succes

8 januari 2024

Op 6 januari 2024 organiseerden we de aftrap van het nieuwe jaar met allerlei activiteiten. Lasergamen voor de jeugd, nieuwjaarswensen in de middag en -terug van lang weggeweest- het dartstoernooi! Het werd een hartstikke gezellige dag op de Duinwetering!

Vanaf de klok van twee ging onze jeugd aan de slag met het lasergamen. We hadden er wel rekening mee gehouden dat jullie er zouden zijn, maar dat we uiteindelijk op 100 kids mochten rekenen was top! Onder leiding van onze commissie kon men lekker los in de sporthal. Die hadden we omgebouwd tot lasergame-arena, dus met licht en rookeffecten. De kinderen vonden het geweldig. En wij eigenlijk ook!

Vanaf een uurtje of vier was het tijd voor onze nieuwjaarswensen. De erwtensoep stond klaar en we lieten de hapjes rondgaan. Na een lange winterstop was het mooi om elkaar weer even te zien. Voorzitter Piet van den Berg wenste onze leden, maar ook ‘andere’ supporters een mooi jaar toe, waarin we nog veel overwinningen in de competitie mogen behalen. Uiteraard was de bar open voor de eerste ‘zaterdagmiddag’ van het nieuwe jaar.

De nieuwjaarswensen liepen automatisch over in de start van ons dartstoernooi om 17.00 uur. Dat was wel spannend, want dit toernooi hadden we lang niet meer georganiseerd. Gelukkig was het deelnemersveld vol en werd er tot in de late uurtjes door gestreden. Uiteindelijk werd Stan Ruigrok winnaar van het toernooi. Jeffrey van der Hout werd tweede en Paul Taverne greep de derde prijs.

Stan Ruigrok ging naar huis met de eerste prijs

Al met al een mooie dag op de Duinwetering. En natuurlijk valt er nog wel wat te verbeteren; daarmee gaan we aan de slag na de evaluatie. Want dat deze dag opnieuw én nog beter terugkomt, staat voor ons wel vast.

We zijn behoorlijk wat bedankjes verschuldigd. Allereerst het barpersoneel die de hele dag voor jullie achter de bar stond. De Club van 100, die warme chocomel aanbood aan onze ‘lasergamers’. De Blauwe Gans, voor de erwtensoep. Jan, Jos en Cor voor het opbouwen van de ‘lanes’. Zonder jullie was het niet mogelijk. Hartstikke bedankt!

Misschien ook interessant

  • 23 mei 2024

    Slotdag: Het programma

  • 10 mei 2024

    Super Saturday met DJ Jim Heineman

  • 30 april 2024

    Inschrijven busreis De Treffers