Supportersclub biedt voetbalreis voor veiling

Supportersclub biedt voetbalreis voor veiling

29 maart 2024

Op 19 april is het Veiling op je club bij vv Noordwijk. We gaan ons inzetten om een mooi bedrag op te halen voor de club en het goede doel, namelijk Support Casper.

De avond wordt geopend door oud-topkeeper Hans van Breukelen. Daarna gaan we aan de slag voor de club. Supportersclub vv Noordwijk biedt de club een mooi kavel aan, namelijk een voetbalreis naar een thuiswedstrijd van Borussia Dortmund voor 2 personen incl. overnachting. Ook nemen we een halve sponsorpagina af in het magazine van het evenement. Zo steunen we de club, Support Casper én kunnen jullie lekker op reis. We nodigen alle leden en supporters dan ook uit om aanwezig te zijn op deze avond. Tot dan!

Over Support Casper

Jaarlijks krijgen 3.000 Nederlanders de diagnose alvleesklierkanker te horen. Helaas neemt dit aantal nog altijd verder toe. Elke dag overlijden 8 tot 10 personen in Nederland aan de gevolgen van alvleesklierkanker. De ziekte is hiermee de tweede meest dodelijke vorm van kanker in ons land. Met een donatie aan Support Casper willen we een steentje bijdragen aan onderzoek, ontwikkeling van medicatie en hopelijk genezing van deze ziekte.

Meer informatie over dit goede doel lees je op https://www.supportcasper.nl/nl/ of bekijk de documentaire Tegengif via de NPO.

Misschien ook interessant

  • 30 april 2024

    Inschrijven busreis De Treffers

  • 10 april 2024

    Wie helpt ons aan wedstrijdshirts?

  • 30 maart 2024

    Roodwitte bingo naar 12 april 2024