Wie helpt ons aan wedstrijdshirts?

Wie helpt ons aan wedstrijdshirts?

10 april 2024

Ja, we hebben een kantine. Maar die heeft weinig met voetbal te maken. Om de kantine wat ‘Noortukser’ te maken zijn we op zoek naar historische wedstrijdshirts van het eerste elftal. Deze willen we graag in bruikleen inlijsten.

Sten verzorgt de inzameling en het plaatsen van de shirts. Wat dat betreft is er al toestemming van de club. Maar de hamvraag blijft: Wie heeft er wedstrijdshirts in de aanbieding? Misschien een Menken-exemplaar van het kampioensjaar 1999? Of iets moderner uit 2011? Het is logisch dat wij zeer voorzichtig omgaan met jouw spullen.

Het idee is om bij voldoende shirts te rouleren. Je krijgt je shirt uiteindelijk dus ingelijst weer terug. Op dit moment weten we nog niet wat de zoektocht oplevert. Mogelijk moeten we een selectie van de opbrengst maken. No hard feelings!

Stuur Sten hieronder direct een bericht als je iets voor ons hebt. Alvast bedankt!

Stuur een bericht aan Sten

Misschien ook interessant

  • 10 mei 2024

    Super Saturday met DJ Jim Heineman

  • 30 april 2024

    Inschrijven busreis De Treffers

  • 10 april 2024

    Wie helpt ons aan wedstrijdshirts?