Super Saturday met DJ Jim Heineman

Super Saturday met DJ Jim Heineman

10 mei 2024

De eerstkomende Super Saturday is op 18 mei 2024. Direct na Noordwijk – Scheveningen vanaf 17.15 uur in onze kantine met DJ Jim Heineman!

Je kunt hem kennen van alle thuiswedstrijden van Ajax in de Johan Cruijff Arena, festivals als Wish Outdoor, Indian Summer en Bontgenoten. Tevens is Jim DJ/presentator tijdens Q-Music ‘The Party’! Van de 80’s tot nu: Het wordt een mooie avond op de Duinwetering!

Jim is zijn carrière als DJ begonnen in de zomer van 1998 in onze eigen The Champ Noordwijk aan Zee. Na vele shows en optredens in het gehele land heeft hij op latere leeftijd ook internationaal van zich doen laten horen op bijvoorbeeld wintersportbestemmingen als Val Thorens in Frankrijk en Gerlos in Oostenrijk, maar ook allerlei Europese zonbestemmingen. En nu dus bij ons vv Noordwijk! Dat wordt gezellig en je bent van harte uitgenodigd! Be there!

Misschien ook interessant

  • 10 mei 2024

    Super Saturday met DJ Jim Heineman

  • 30 april 2024

    Inschrijven busreis De Treffers

  • 10 april 2024

    Wie helpt ons aan wedstrijdshirts?